Termeni și condiții

Termeni generali

Parodont Gel este denumirea comercială a societății arrow human development srl, persoană juridică cu sediul în 077151 Bălteni, jud. Ilfov, str. Călugărului 16, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J23/4961/2016, având CUI RO36019462, numită în continuare Parodont Gel.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre parți.

În calitate de autor / proprietar / administrator al site-ului www.parodont-gel.ro, Parodont Gel își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și politica de confidențialitate, termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.parodont-gel.ro este proprietatea Parodont Gel (arrow human development srl).

Parodont Gel garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.parodont-gel.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Parodont Gel (arrow human development srl) fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Parodont Gel (arrow human development srl), sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați ca am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marca, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: hello@parodont-gel.ro. Parodont Gel (arrow human development srl) va răspunde sesizării în maxim 2 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de Parodont Gel (arrow human development srl) exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Parodont Gel (arrow human development srl).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către Parodont Gel (arrow human development srl) cu o cerere scrisa, datată și semnată. Parodont Gel (arrow human development srl) se obliga sa nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Parodont Gel (arrow human development srl) nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina politica de confidentialitate care se aplică, vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.

Garanția produselor

Produsele comercializate de Parodont Gel (arrow human development srl) nu sunt contrafacute.

Parodont Gel (arrow human development srl) garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării. Prețul și riscul transportului intră în obligația cumpărătorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.parodont-gel.ro beneficiază de garanția legala de conformitate.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta sa fi fost confirmată de către Parodont Gel (arrow human development srl). Termenul de livrare a produselor - în aproximativ 24 ore din momentul recepționarii comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare (în București) sau în 24-48 ore, prin rețeaua de distribuție a firmelor de curierat (în celelalte localități din țară). Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comanda se face de către Parodont Gel (arrow human development srl). În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depășesc 200 Lei, transportul este GRATUIT. În cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 200 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 16 Lei.

Daca preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne comunicați atunci când lansați comanda! Produsele vă vor fi livrate cu condiția ca acestea să fie achitate în avans (virament bancar / card), costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.

Plata produselor comandate prin Parodont Gel (arrow human development srl) se poate face astfel: in numerar la livrare (ramburs), prin ordin de plată / transfer bancar în avans sau plată cu cardul online.

Plata în numerar (ramburs) se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata prin ordin de plată se face în baza facturii / facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către Parodont Gel (arrow human development srl).

Daca optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar Parodont Gel (arrow human development srl) nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.

Returnarea produselor achiziționate la distantă

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distantă sau dintr-un contract în afara spatiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm să consultați secțiunea Politica de retur.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de Parodont Gel (arrow human development srl), vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: hello@parodont-gel.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele doua pârți.  În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane, conform legislației în vigoare.

Alți Termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și Parodont Gel (arrow human development srl) pentru utilizarea acestui site.

Parodont Gel (arrow human development srl) verifica periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, statutară sau de alta natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În această situație, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu sa achiziționați produsul la prețul corect.

Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot exista erori de operare.

ULTIMA ACTUALIZARE: 01.08.2019

© 2022 arrow supply chain management. all rights reserved - toate drepturile rezervate.